Ze hebben niet zo goed bij Kruidvat afgekeken, want Jaguar heeft met de E-Type 60 Collection een heel bijzondere actie voor klanten bedacht.

Een goede verkoper krijgt het voor elkaar om je meer te laten kopen dan eigenlijk de bedoeling is. Jaguar slaat het verkoperspraatje over en komt meteen met een voorstel. Of je komt gewoon twee auto’s of je hebt hier niets te zoeken. We hebben het dan over de vandaag voorgestelde Jaguar E-Type 60 Collection.

Ter gelegenheid van het zestig jarige bestaan van de E-Type hebben ze bij Jaguar Classic iets leuks bedacht. 12 bestaande exemplaren van de E-Type zijn gerestaureerd en worden nu verkocht aan geïnteresseerden. Er zit echter wel een belangrijke voorwaarde aan de actie. Je moet er twee kopen. Eentje is niet mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *