Autoschade Service Hawé

Autoschade Service Hawé Hoogeveen is een modern en ambitieus autoschadeherstelbedrijf en ons bedrijf heeft al jaren kennis en ervaring in schadeherstel van onder andere personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen.

Van schade aangifteformulier tot het verzorgen van rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering of leasemaatschappij en het inzetten van vervangend vervoer is bij ons de normaalste dagelijkse gang van zaken.

De perfecte werkplaatsrouting zorgt ervoor dat uw auto snel het schadeproces doorloopt zodat uw auto weer spoedig klaar is. Klanttevredenheid, kwaliteit en service gaan bij ASN Hawé Hoogeveen hand in hand.

Autoschade Service Hawé Hoogeveen
Wij zijn lid van de ASN Groep, een keten van meer dan 60 autoschadeherstelbedrijven. Een ASN autoschadeherstelbedrijf onderscheidt zich door alternatieve schadeherstel methode, kostenbesparende oplossing en een vakkundig herstel. Doordat wij aangesloten zijn bij BOVAG bent u verzekerd van:

Alle voordelen van BOVAG op een rijtje:

  • veilig en vakkundig schadeherstel
  • kwaliteit, 4 jaar garantie
  • scherpe prijs
  • gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Over ons

Autoschade Service Hawé is opgericht in 1997 door Harm Wemmenhove en de dagelijkse leiding is in 2011 overgenomen door Roy Wemmenhove. In het bedrijf werken tien medewerkers die dagelijks het hele schadeproces in orde maken. Autoschade Service Hawé is gevestigd aan de Industrieweg 57a in Hoogeveen.

Milieu, veiligheid en kwaliteit

Milieu staat bij Autoschade Service Hawé hoog op het lijstje. Wij vinden een prettige leefomgeving voor iedereen net zo belangrijk als ieder ander. Daarom werken we met milieuvriendelijke producten en apparatuur. Zo spuiten we met autolak op waterbasis wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zorgen we er voor dat plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled.

Ook is in het bedrijf veel aandacht besteed aan de veiligheid van het personeel, alle werknemers hebben alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal veilig te kunnen werken en die voldoen dan ook aan alle arbo eisen.

Autoschade Service Hawé stelt hoge eisen aan kwaliteit. Zorgvuldig en hoogwaardig schadeherstel van de auto staat bij ons voorop. Je laat je auto herstellen door de specialist binnen de autoschadeherstelbranche en dan ga je ervan uit dat deze reparatie goed gebeurt.

Deze verwachting willen wij graag vervullen en niet alleen dat Autoschade Service Hawé  wil ook dat de dienstverlening erom heen perfect is. Mocht de reparatie onverhoopt uitlopen dan laten wij je dat meteen weten. Maar we geven je ook graag uitgebreide informatie over de uitgevoerde reparatie. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Hoe tevreden onze klanten over ons zijn, dat meten wij voortdurend.

Kwaliteitszorgsysteem

Autoschade Service Hawé is ISO-gecertificeerd. (NEN-EN-ISO 9001:2008) Het bezit van dit kwaliteitscertificaat duidt op een goed gedocumenteerde en gecontroleerde bedrijfsvoering. Risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu brengen we in kaart en beheersen we met behulp van een zorgvuldige risico-inventarisatie.