Onze Diensten

Schade komt altijd overwacht

Autoschade komt altijd op een vervelend moment. Daarom nemen wij graag de volledig zorg voor de schade bij u uit handen. Wij herstellen de schade professioneel en snel en zorgen voor een nette afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Meld dus direct online uw schade en wij regelen de rest.

Binnen een straal van 40 kilometer rond Hoogeveen vezorgen wij een gratis haal en breng service…

Het herstellen van schades gebeurt als het een zware schade betreft op een richtbank met een meetsysteem waarmee de auto op de exacte fabrieksmaten hersteld wordt. Een lichte schade van inbraak, een vangrail- tot een voor- en achterschade wordt op de schade-afdeling met hoogwaardig gereedschap hersteld.

  • Schade-herstelbedrijf
  • Ruitreparaties
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Eigen bergingsdienst
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Bovag lid

img-9

Onze diensten: Wat doen we nog meer?

Bij Autoschade Service Hawe zijn we gespecialiseerd in schadeherstel, of het nu een klein deukje is, een kapot raam of uw velgen weer laten glanzen.

Kunstofreparaties

Als u een kras of scheur in uw bumper heeft, hoeft dit onderdeel niet altijd vervangen te worden. Wij beschikken over moderne kunststofreparatiesystemen waardoor wij kunststofbeschadigingen weer herstellen in dezelfde structuur en kleur, zoals in de originele staat.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes die ontstaan zijn door hagel of parkeerschade kunnen vaak gerepareerd worden zonder te spuiten. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de deuk uit uw auto ‘weggemasseerd’

Door het juiste gereedschap en goed opgeleid personeel kunnen wij uw schade sneller repareren. Dit is alleen mogelijk mits de lak niet beschadigd is. Mocht u dit niet zeker weten kunt u altijd vrijblijvend bij ons lang komen voor een persoonlijk advies.

Ruitreparatie

Bij ruitreparatie bedoelen wij een kras of ster uit uw ruit herstellen. Een ster in uw ruit lijkt niet zo erg maar deze kan zomaar verder scheuren. Door dit op tijd te laten repareren kunt u een  hoop geld besparen.

Wij maken de ster of pit in uw ruit schoon en vullen deze af met een speciale hars. Dit is een snelle reparatie zodat u weer snel op weg kunt.  In de meeste gevallen kunnen wij ook krassen voor u wegwerken zodat u een mooi glad resultaat krijgt. Mocht uw ruit niet meer gerepareerd kunnen worden dan is het mogelijk deze te laten vervangen voor een nieuwe ruit.

Quick Repair

Kleinere schades zoals wielkast, bumperhoek of steenslag zijn perfect op te lossen met Spot Repair. Met Spot Repair  hoeft maar een klein gedeelte van de auto behandeld te worden. Wanneer is het een Spot Repair? Hiervoor kunt u de maten van een A4 papier aanhouden. Het oppervlakte wordt eerst geschuurd en indien nodig uitgedeukt. Vervolgens wordt een klein deel van de auto gespoten. Deze reparaties kunnen binnen een dag klaar zijn.

Verkleurde koplampen

Door steenslag of ouderdom kunnen uw koplampen verkleuren of dof worden, of er zit een kras in uw koplampen. Bij veel bedrijven worden uw koplampen gepolijst. Wij kiezen hier niet voor, omdat er grote kans bestaat dat uw koplampen snel weer verkleuren. Bij ons worden uw koplampen in drie stappen geschuurd. Als dat proces klaar is worden uw koplampen met een blanke lak gespoten. Zo oogt uw auto niet alleen mooi maar is het ook nog is eens veiliger aangezien er meer lichtdoorlatendheid is. Prijsvriendelijk en kwalitatief een goed alternatief.

Velgenreparatie

U parkeert uw auto en komt net met uw velgen tegen de stoeprand. Dit is één van de meest voorkomende schades bij velgen. Wij kunnen uw velgen herstellen en spuiten. Deze reparatie wordt op een deskundige manier uitgevoerd, zodat uw velgen weer in een perfecte staat zijn.

Quick repair

Snel en vakkundig
Lak beschadigd maar niet gedeukt? Spot repair – plaatselijk bijspuiten – is de oplossing. Zonder kleurverschil uiteraard.

Schadeherstel zonder franje

Geen aanspraak op no-claim bij schade…
Heeft uw auto een deuk, kras of erger en dekt uw verzekering de schade niet? Of wilt u geen aanspraak maken op uw no-claim? Autoschade Service Hawé biedt hier uitkomst! Door de beperkte service zonder vervangende auto kunnen wij bij Autoschade Service Hawé tegen vaste lage prijzen uw auto herstellen. Schadeherstel zonder franje maar wel met een professioneel eindresultaat.